Краяни святкують, а рятувальники пильнують їхню безпеку

5 років ago admin 0

Новорічно-ряздвяні свята тривають, а значить продовжуються й масові гуляння. А яке ж Різдво без ярмарок та фестивалів? Сіре та сумне. Тож зараз на центральній площі Ужгорода для гостей та мешканців Закарпаття розгорнувся ярмарок. Тут охочі можуть не лише посмакувати різними смаколиками, а й помилуватися, чи прибдати товари народних промислів, які вирізняються автентичністю закарпатського краю.

А щоб святкувалось веселіше та без пригод, рятувальники спільно з працівниками муніципальної інспекції з благоустрою провели роз’яснювальну роботу не лише серед учасників заходу, але й безпосередньо з продавцями торгівельних яток.

Фахівці ДСНС перевірили наявність та справність первинних засобів пожежогасіння, надали рекомендації щодо першочергових дій у разі виникнення пожежі та звернули увагу на недопущенні використання газових балонів у тимчасових дерев’яних спорудах.

Усі до кого звертались рятувальники отримали  пам’ятку щодо дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій під час таких масових заходів.

1 копия.jpg 2 копия.jpg

 

 3 копия.jpg 4 копия.jpg

 

Изображение 053 копия.jpg

 

У ДСНС України у Закарпатській області