Знання з пожежної безпеки зайвими не бувають, вирішили міжгірські рятувальники та провели два профілактичні заходи

5 років ago admin 0

За статистикою, взимку основними причинами виникнення пожеж є порушення власниками помешкань правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення чи електронагрівальних приладів, а також необережне поводження з вогнем.

Так, 21 грудня працівники Міжгірського підрозділу провели позапланові профілактичні відпрацювання у селах Торунь та Присліп. Першими «під приціл» вогнеборців потрапило місцеве населення села Торунь. Після закінчення традиційної наради у приміщенні сільської ради рятувальники розпочали обходи осель, під час яких перевіряли відповідність вимогам правил пожежної безпеки приладів опалення та електромереж.

 У місцевих торгівельних закладах фахівці Служби порятунку нагадали продавцям правила користування вогнегасником у разі виникнення пожежі. А далі,  відвідали найменших мешканців села – вихованців місцевого дошкільного навчального закладу та  розповіли дітям про небезпеку вогню.

 А от у селі Присліп, після подворового обходу та відвідин місць масового перебування людей, рейдова група вирушила до вихованців місцевого навчально-виховного комплексу, де з учнями було проведено бесіду на протипожежну тематику.

Рятувальники сподіваються, що проведені заходи вплинуть на свідомість людей і підвищать загальний рівень культури особистої безпеки у суспільстві.

IMG_0655.JPG IMG_0663.JPG

 

 

IMG_0668.JPG IMG_0669.JPG

 

IMG_0692.JPG

У ДСНС України у Закарпатській області