ЗАСВІЧЕННЯ ЯЛИНКИ-2019

5 років ago admin 0



 

   18 грудня 2018 року, у центрі селища відбулося свято засвічення нашої головної новорічної ялинки, увінчаної тризубим Гербом.

   У святі взяли участь мешканці, гості селища, депутати, працівники селищної ради на чолі з селищним головою, керівництво і працівники державної адміністрації і районної ради, працівники організацій, підприємств, установ селища. Найбільше радувала присутність великої кількості дітей.

   Очільники району, селищний голова привітали присутніх зі святом, побажали їм щасливого Нового року, миру і злагоди в державі. Селищний голова Михайло Попелич, подякував тим мешканцям, які викидають сміття лише до сміттевоза, не засмічують своє селище, аккуратно сплачують за комунальні послуги.

   На свято завітав Святий Миколай з ангеликами, роздав діткам подарунки. Селищний голова нагородив переможців конкурсу "На кращу прикрасу до головної ялинки". Учні загальноосвітньої школи влаштували чудовий концерт з танцями і піснями. Працівники культури організували для присутніх проведення цікавих конкурсів. А завершився вечір святковим салютом.

   Вітаємо всіх з наступаючим Новим 2019 роком, бажаємо МИРУ, добробуту, злагоди в родинах, у нашій країні та у всьому світі.

З повагою,

Воловецька селищна рада