У Хусті під час пожежі рятувальники евакуювали 7 людей

5 років ago admin 0

18 грудня о 19:50 до рятувальників надійшло повідомлення про  пожежу на вул. Пирогова в м. Хуст. Об’єктом займання стала квартира, що знаходилася на першому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку.

Для її ліквідації до місця було направлено вогнеборців 10-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Хуст. Усього в гасінні було задіяно дві одиниці  техніки та 6 чоловік особового складу. 

О 20:10 пожежу площею близько 15 кв.м було локалізовано, ліквідація ж тривала до 21:30.  Процес гасіння ускладнювався наявністю в помешканні значної кількості різного непотребу, який власник складував у своєму помешканні.

Також, через значну задимленість коридорів та сходових клітин, рятувальники проводили оповіщення про пожежу мешканців сусідніх квартир та допомагали їм вийти на свіже повітря. Усього з небезпечної зони було евакуйовано семеро людей, серед яких  двоє  – діти.

Завдана матеріальна шкода встановлюється, адже вогонь пошкодив  майно та стіни житлової кімнати. Причину пожежі з’ясовують правоохоронні органи.

Загиблих та травмованих під час даної події немає.  

1.jpg  2.jpg

3.jpg  4.jpg

5.jpg  6.jpg

 У ДСНС України у Закарпатській області