Навчання у кубі, або як рятувальники трьох районів Закарпаття правилам безпеки громадян навчали

5 років ago admin 0

За статистикою, в опалювальний сезон зростає кількість пожеж в житловому секторі. Тому співробітники Служби порятунку постійно проводять профілактичні заходи, які спрямовані на запобігання випадків загибелі людей на пожежах, підняття рівня обізнаності населення щодо правил безпеки життєдіяльності.

Так, рятувальники Іршавського підрозділу, сьогодні, 19 грудня, провели інформаційно-роз’яснювальну роботу з населенням села Доробратово. Мешканців населеного пункту поінформували про пожежі, які сталися в районі через недотримання правил пожежної безпеки в побуті в опалювальний сезон. Тому співробітники Служби порятунку нагадали пересічним громадянам правила безпеки у зимовий пожежонебезпечний період, також про ці правила надзвичайники нагадали працівникам місцевої амбулаторії, водіям автотранспорту та тим, хто чекав його на автобусній зупинці.

Напередодні, аналогічний захід провели міжгірські та чопські рятувальники у селі Колочава та у м. Чоп відповідно. Міжгірські рятувальники спільно з представниками поліції крім подворового обходу навідалися до місцевих закладів торгівлі, де з персоналом провели протипожежний інструктаж та нагадали правила користування вогнегасником у разі виникнення пожежі у таких приміщеннях. Чопські ж рятувальники, зимовим правилам безпеки, навчали перехожих просто на вулиці. Щоб люди не забували життєво важливі поради, рятувальники вручали громадянам листівки з правилами пожежної безпеки.

 

У ДСНС України у Закарпатській області

2.JPG3.JPG

4.jpg6.jpg

1.JPG5.jpg