Проведення профілактичного рейду

5 років ago admin 0

Відповідно до Законів України «Про органи і служби у справах дітей та спеціальні установи для дітей», «Про охорону дитинства» працівниками служби у справах дітей, управління соціального захисту населення Воловецької РДА, районного центру соціальних служб для сім’ї дітей та молоді,  спільно з працівниками Воловецького відділення національної поліції ГУНП в Закарпатській області, 19 квітня 2019 року проведено профілактичний рейд з метою виявлення бездоглядних дітей та дітей, що займаються жебракуванням.

В ході рейду було здійснено планові перевірки умов утримання і виховання дітей у сім’ях, де батьки, або особи, що їх замінюють, ухиляються від виконання своїх обов’язків та негативно впливають на виховання своїх дітей. Проведено профілактичну роботу з дітьми та батьками щодо належного виховання дітей. Під час рейду перевірено 3 сім’ї, які знаходяться в складних життєвих умовах.  

Начальник служби

у справах дітей М.Шуста

Відповідно до Законів України «Про органи і служби у справах дітей та спеціальні установи для дітей», «Про охорону дитинства» …