Зустріч у рамках Всеукраїнського тижня права

5 років ago admin 0

alt

12 грудня, у рамках  Всеукраїнського тижня права та  з нагоди відзначення 70-ї річниці ухвалення Загальної декларації прав людини, яку Генеральна асамблея ООН підписала 10 грудня 1948 року, до Іршавської РДА під супроводом вчителів завітали учні Ільницької ЗОШ  IIIIст. №1  та Вільхівської ЗОШ IIIIст.

Гостей привітно зустріли керівник апарату РДА Олег Козенюк, начальник відділу мобілізаційної    роботи, взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи апарату державної адміністрації Федір Халак, в.о.начальника юридичного відділу РДА Тетяна Попович, головний спеціаліст юридичного відділу РДА Тетяна Причина.
Керівник апарату Іршавської РДА Олег Козенюк  розповів про структуру районної державної адміністрації, специфіку роботи різних відділів та служб РДА.

Олег Васильович запропонував учням після закінчення навчання пробувати себе в державній службі та розповів про умови працевлаштування до райдержадміністрації.

Після цього діти завітали до малої та великої зали, в яких проводяться наради, колегії та засідання сесії районної ради.

Начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Ольга Рендзей, у ході даного заходу, з метою надання  допомогти дітям краще пізнати свої права, основну  увагу приділила правовій освіті та правовому вихованню учнів.

Начальник відділу мобілізаційної    роботи, взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи апарату державної адміністрації Федір Халак розповів про актуальну проблематику антикорупційного законодавства та ознайомив школярів з офіційним веб-сайтом Іршавської РДА.

З основними аспектами роботи юридичного відділу РДА ознайомила учнів в.о.начальника юридичного відділу РДА Тетяна Попович.

 Під час розмов діти були допитливими та активно задавали питання, на які отримували кваліфіковані відповіді. Вчителі, які супроводжували дітей, щиро дякували всім за таку змістовну та корисну екскурсію. 

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt