Упродовж вихідних вогнеборці Закарпаття ліквідували три пожежі в господарчих будівлях

5 років ago admin 0

Перше повідомлення про пожежу в господарчій споруді надійшло до виноградівських рятувальників 8 грудня о 16:30. Місцеві мешканці сповістили бійців ДСНС про те, що на території одного з дворогосподарств на вулиці Українській у селі Олешник виникло загорання. Оскільки пожежа була невеликою за масштабами, то її ліквідували силами місцевого населення.

Цього ж дня о 21:38 повідомлення про пожежу надійшло і до мукачівських вогнеборців. За інформацією місцевих мешканців, загорівся дерев’яний навіс на вул. Стуса у с. Страбичово. Менш ніж за 20 хвилин пожежа була локалізована та о 22:18 повністю ліквідована на площі 2 кв. м. Вогнем пошкоджено зерноподрібнювач, який знаходився всередині, а також речі домашнього вжитку.

Ще один тривожний виклик надійшов в ніч на 9 грудня  о 01:55 до хустських рятувальників. Цього разу загорілося на території приватного дворогосподарства в с. Монастирець на вулиці Молодіжній. Осередком загорання стала дровітня. На момент прибуття вогнеборців 10-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Хуст вогонь вже встиг перекинутися на гаражне приміщення, де знаходився автомобіль марки «Great Wall Voleex C30», та загрожував перекиданням на житловий будинок власників. Рятувальники доклали максимум зусиль аби локалізувати пожежу якнайшвидше та о 05:50 повністю ліквідували її. Бійці ДСНС не допустили перекидання полум’я на житловий будинок власників, тим самим врятувавши його від пожежі. Причини виникнення пожеж та завдані матеріальні збитки з’ясовують правоохоронні органи.

Загиблих та травмованих внаслідок пожеж немає.

 

У ДСНС України у Закарпатській області

IMG-0bce97caf7f72ec30dd123cb3ba837c7-V.jpgIMG-9ef8691305eec4348d0813d47e4bc71b-V.jpg