Вітання М.М.Рівіса до Дня місцевого самоврядування

5 років ago admin 0

Шановні працівники та депутати обласних, міських, районних, сільських і селищних рад!

Дорогі самоврядці краю!

 

Дозвольте засвідчити вам свою повагу та сердечно привітати вас із професійним святом -Днем місцевого самоврядування!

Нас усіх обрали люди. Обрали для того, щоб жити щасливо у своїй країні, на рідній землі. А тому головний месидж нашої праці має бути чітким: найдорожчою і найвищою цінністю є наш народ, держава, рідний край. Тільки справжня любов до своєї землі, з пошаною до всіх національних традицій, звичаїв і обрядів жителів, що населяють наш край, з непохитною вірою в себе, у свої сили допоможуть вийти на якісно новий рівень управління громадами. Цього чекають від нас люди – від гірської глибинки до столиці. Це те, що зробить нас сильнішими, а країну – заможнішою.

       Тому, давайте спільно викристалізовувати модель розвитку нашої унікальної області, забезпечуючи ефективну взаємодію загальнодержавних і місцевих інтересів, інтегруючи в її життя сучасні  європейські тенденції через участь у грантах, проектах, програмах із залученням європейських коштів для модернізації економіки, закладів охорони здоров’я та освіти, створення нових підприємств та робочих місць, відкриваючи потужний потенціал місцевих ініціатив, корисних практик, з урахуванням потреб нинішнього і майбутніх поколінь.

Я вірю: Україна буде рівною серед європейських держав за цінностями, розвитком, перспективами. І Закарпаття обов’язково стане її надійним містком у Європу, яким пишатиметься кожен – від малого до старожила нашого краю.

Бажаю усім вам міцного здоров`я, родинного тепла, затишку, натхненної праці, творчих та ділових ініціатив, мирного неба, Божого благословення та всіляких гараздів життя!

 Зі святом вас!

Голова Закарпатської обласної ради                    Михайло Рівіс