Відбулося засідання районної Ради регіонального розвитку

5 років ago admin 0

Сьогодні, 7 грудня, під головуванням голови  районної державної адміністрації Рогової В. Є. відбулося засідання районної Ради регіонального розвитку.

У заході взяли участь голова районної ради Лопіт І. І., заступник голови районної ради Повідайчик В. І., заступник голови райдержадміністрації Понзель І. М.,  депутати Воловецької районної ради,  селищні і сільські голови району, а також  керівники структурних підрозділів РДА, підприємств, установ та організацій району.

Під час заходу учасники обговорили підсумки соціального і економічного розвитку району за 2016-2018 роки та перспективи розвитку на 2019-2021 роки.  Валентина Євгенівна розповіла присутнім  про основні здобутки та реалізовані ініціативи за 2016-2018 роки, окреслила перелік першочергових завдань, що сприятимуть розвитку району у 2019-2021 роках.

За підсумками засідання були прийняті відповідні рішення.

Користуючись нагодою голова райдержадміністрації та голова райради привітали представників органів місцевого самоврядування з професійним святом – Днем місцевого самоврядування. Подякували за сумлінну працю та побажали їм щастя, здоров’я та мирного неба над головою.  Також виконали приємну місію, вручили грамоти та подяки Закарпатської обласної ради кращим з кращих представникам органів місцевого самоврядування.

Flickr Album Gallery Powered By: Weblizar

Сьогодні, 7 грудня, під головуванням голови  районної державної адміністрації Рогової В. Є. відбулося засідання районної Ради регіонального розвитку. У …