Працівники Хустського лісодослідного господарства провели навчання

5 років ago admin 0

Працівниками ДП «Хустське ЛДГ» провело щорічне навчання та перевірку знань з питань охорони праці. Навчання проходили з 16.11.2018 р. по 05.12.2018 р.

Керівниками підрозділів з працівниками було розглянуто 9 тем: загальна частина; законодавство про працю; психологія безпеки праці. Організація роботи з охорони праці; пожежна безпека; гігієна праці і виробнича санітарія. Медичні огляди; надання першої допомоги потерпілим при нещасних випадках; виробничий травматизм і його профілактика.

Розслідування та облік нещасних випадків. Правила відшкодування власником шкоди, заподіяної працівникові ушкодження здоров’я, пов’язаним із виконанням трудових обов’язків; техніка безпеки виробничого процесу; електробезпека.

Навчання та перевірку знань проведено серед посадових осіб підприємства: помічників лісничих, старших майстрів і майстрів лісу (всього – 118 осіб). Позавчора комісією з перевірки знань з питань охорони праці у складі: в.о. головного лісничого Джугана В.М., головного інженера Жупана В.В., голови профспілки Пинзеш М.Л., провідного інженера з охорони праці Коршинської С.В., за участі головного спеціаліста з ОП управління Держпраці у Закарпатській області Феделеша М.Й., головного спеціаліста ЗОУЛМГ Герича В.П. перевірили знання законів, нормативно-правових актів з охорони праці, правила охорони праці для працівників лісового господарства та лісової промисловості працівниками лісгоспу. За результатами перевірки всі присутні на екзамені показали задовільні знання.

Працівниками ДП «Хустське ЛДГ» провело щорічне навчання та перевірку знань з питань охорони праці. Навчання проходили з 16.11.2018 р. по 05.12.2018 р. Керівниками підрозділів з працівниками було […]