Актуальні питання на порядку денному

5 років ago admin 0

alt

   3 грудня, голова райдержадміністрації Олександр Горін провів нараду із сільськими головами з питання виконання завдань, винесених на засіданні Ради оборони Закарпатської області  29 листопада 2018 року.

Участь у нараді прийняли представники Іршавського районного військового комісаріату, Іршавського відділення Хустського відділу Головного управління Національної поліції в Закарпатській області, Іршавського відділення Хустської місцевої прокуратури Закарпатської області, районного відділення Хустської об’єднаної податкової інспекції, Управління державної служби надзвичайних ситуацій в Іршавському районі, представники Служби безпеки, керівники окремих районних служб, управлінь та відділів райдержадміністрації, представники Іршавської об’єднаної територіальної громади та сільські голови.
   Голова райдержадміністрації Олександр Горін відмітив, що актуальність і важливість проблематики, що буде обговорюватися на нараді, обумовлена розвитком подій у державі, а також в області.  

   29 листопада 2018 року в Закарпатській облдержадміністрації, під головуванням голови Закарпатської облдержадміністрації Г.Г. Москаля було проведено засідання Ради оборони Закарпатської області. Основні питання, що розглядалися на засіданні Ради оборони Закарпатської області були:

можливість виділення об’єктів інфраструктури для забезпечення формування та життєдіяльності підрозділів територіальної оборони;

можливість виділення ділянок місцевості для проведення етапів бойового залагодження;

забезпечення виділення транспортних засобів для виконання першочергових завдань;

можливість виділення фінансування для закупівлі сучасних засобів зв’язку, спорядження та форми одягу.

Далі озвучив винесені питання на нараду:

1. Про особливості формування загону територіальної оборони на території Іршавського району.

2.  Про хід осіннього 2018 року призову громадян на строкову військову службу до Збройних Сил України.

Інформував присутніх по даних питаннях військовий комісар Іршавського районного військового комісаріату майор Микола Красівов.

Зокрема він озвучив питання щодо (забезпечення зимовою формою одягу особового складу підрозділу територіальної оборони та переносними засобами зв’язку, виділення ділянок місцевості для проведення бойового злагодження частин (підрозділів) територіальної оборони, виділення об’єктів інфраструктури для забезпечення формування та життєдіяльності підрозділів територіальної оборони та забезпечення необхідних транспортних засобів.

Військовий комісар представив присутнім керівника батальйону територіальної оборони Горзова П.О., який інформував про основні завдання цього військового підрозділу.

        Підводячи підсумки наради голова райдержадміністрації  наголосив на тому, що кожен із нас повинен зробити свій внесок у забезпечення необхідним батальйону територіальної оборони та подякував присутнім за участь у нараді.

 

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt