До уваги громадян Перечинської ОТГ, які знаходяться на квартирному обліку!

5 років ago admin 0

Виконавчий комітет Перечинської міської ради повідомляє, що відповідно до рішення №185 від 22 листопада 2018 року «Про проведення інвентаризації облікових

справ громадян, які потребують поліпшення житлових умов та перебувають на квартирному обліку при виконавчому комітеті Перечинської міської ради» розпочато роботу по інвентаризації облікових справ квартирної черги.

Інвентаризація проводиться з метою уточнення інформації, щодо кількості громадян, які потребують поліпшення житлових умов за місцем проживання.

Інвентаризація проводитиметься у період з 01.12.2018 року по 01.03.2019 року на підставі наступних документів, які будуть надаватися громадянами до загального відділу Перечинської міської ради:

– довідка з місця реєстрації за Ф. №3

– документи, які дають право на проживання в квартирі (будинку): копія ордеру, копія свідоцтва про право власності, про спадщину або копія договору купівлі-продажу чи дарування квартири, договір піднайму та копія технічного паспорту, договір найму.

– оригінали паспортів всіх повнолітніх членів родини, зареєстрованих по квартирі, ксерокопії паспортів осіб які бажають стати на квартирний облік.

– копії ідентифікаційних номерів при наявності оригіналів.

– оригінали та ксерокопії свідоцтв про народження дітей.

– оригінали та ксерокопії свідоцтв про одруження або розірвання шлюбу.

– оригінал та ксерокопія документа, який дає право на пільгу (медичний висновок приймається в оригіналі).

– витяги на всіх членів сімї про наявність нерухомого майна та земельних ділянок під забудову.

– довідку з місця роботи повнолітніх членів сім’ї, які стають на квартирний облік (посада, дата прийняття та чи перебуває громадянин на квартирному обліку за місцем роботи).

– довідка з УПСЗН про внесення до Єдиного державного реєстру пільговиків.

Всі громадяни, що перебувають на квартирному обліку при виконавчому комітеті Перечинської міської раді, зобов’язані пройти перереєстрацію для підтвердження чи спростування підстав перебування на квартирному обліку. Для проходження перереєстрації необхідно звернутись до Перечинської міської ради (каб.106) 

Громадяни, які не пройдуть перереєстрацію та не підтвердять потребу у поліпшені житлових умов, наявність підстав для подальшого перебування на обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов до 1 березня 2019 року будуть зняті з квартирного обліку.

Тел. для довідок 21-4-09