Відбулось засідання колегії РДА на якому обговорено проект районного бюджету на 2019 рік

5 років ago admin 0

26 листопада 2018 року  під керівництвом голови районної державної адміністрації Рогової В. Є. відбулось засідання колегії районної державної адміністрації. Участь у засіданні взяли члени колегії райдержадміністрації, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, установ та служб району, а також селищні та сільські голови.

Основне питання, яке розглядалось на засіданні колегії стосувалось проекту районний бюджет на 2019 рік та прогнозу на 2020-2021 роки (ознайомитися з текстом проекту районного бюджету на 2019 рік можна тут). Так, начальник фінансового управління райдержадміністрації Продан М. М. проінформувала присутніх про основні особливості проекту районного бюджету на 2019 рік. Наголосила, що проект районного бюджету на 2019 рік сформовано з урахуванням змін, внесених до Бюджетного та Податкового кодексів України та інших законодавчих актів, що стосуються місцевих бюджетів та міжбюджетних відносин.

За підсумками розгляду питання  вирішено прийняти відповідне розпорядження голови районної державної адміністрації. Проект бюджету буде надано Воловецькій районній раді для розгляду та затвердження депутатами райради на черговій сесії.

Друге питання, яке обговорювалося під час засідання, стосувалося проекту Програми  соціально-економічного і культурного розвитку району на 2019-2020 роки (ознайомитися з текстом проекту Програми можна тут).

Також під час засідання колегії розглянуті питання про виконання місцевого бюджету району за 9 місяців 2018 року та про підсумки економічного і соціального розвитку району за січень-вересень 2018 року.

З кожного питання порядку денного прийняті відповідні рішення.

26 листопада 2018 року  під керівництвом голови районної державної адміністрації Рогової В. Є. відбулось засідання колегії районної державної адміністрації. Участь …