Профспілки і роботодавці домовилися з Управлінням Держпраці про спільні заходи щодо виведення ринку праці на Закарпатті з тіні

5 років ago admin 0

На останньому в цьому році засіданні Громадської ради при Управлінні Держпраці у Закарпатській області, що відбулася сьогодні під головуванням Івана Костіва, розглядалися два основні питання: 1) Про залучення організацій профспілок та роботодавців області до проведення спільних заходів з пропагування необхідності легалізації трудових відносин; 2) Про затвердження плану роботи Громадської ради на 2019 рік.

У засіданні, крім членів Громадської ради, взяли також участь начальник Управління Держпраці Богдан Дорош і його перший заступник Василь Грицик.

Учасники зібрання заслухали й обговорили інформацію заступника голови обласної ради профспілок Василя Захарця, в якій йшлося про основні завдання організацій профспілок та роботодавців області і їх бачення співпраці з Управлінням Держпраці, зокрема в частині проведення спільних заходів з метою детінізації трудових відносин в краї.

Про виконану роботу щодо виявлення і недопущення на підприємствах області фактів використання незадекларованої найманої праці, повідомив присутнім перший заступник начальника Управління Держпраці Василь Грицик.

Далі учасники засідання затвердили попередньо узгоджений план своєї роботи на наступний рік. А логічним підсумком сьогоднішнього засідання стало прийняте членами Громадської ради рішення.