Лісівники Перечинщини відремонтували лісову артерію (ВІДЕО)

5 років ago admin 0

Лісівниками Перечинського держлісгоспу проведено капітальну реконструкцію лісової дороги.

 Дорога, протяжністю майже три кілометри, була створена ще за часів Радянського Союзу для потреб місцевих колгоспів. З часом вона прийшла в занепад.

Завдяки лісівникам дорога, яка веде від села Тур’я-Пасіка Перечинського району й до адміністративного кордону з Мукачівським районом, отримала друге життя.

Наразі вся дорога покрита щебнем, а по обидві сторони лісівниками прориті канали для водовідведення, підсилено берегоукріплення. Це сприятиме довготривалому терміну експлуатації лісової дороги.

З реконструкцією лісової “артерії”, в місцевих угіддях збільшилась кількість відпочиваючих, адже сюди можна дістатись навіть легковим транспортним засобом.

Біля дороги, лісівники Перечинського держлісгоспу також облаштували розсадники, де вирощують лісові культури.

У майбутньому саме завдяки лісовій дорозі планується з’єднати прилеглі населені пункти Перечинського та Мукачівського районів. Це значно спростить відстань для подорожей та підвищить туристичний потенціал районів.

 

Лісівниками Перечинського держлісгоспу проведено капітальну реконструкцію лісової дороги.  Дорога, протяжністю майже три кілометри, була створена ще за часів Радянського Союзу для потреб місцевих колгоспів. З часом […]