В районній раді нагороджували футболістів

5 років ago admin 0

Сьогодні, 23 листопада в Ужгородській районній раді відбулося нагородження призерів чемпіонату та першості області з футболу серед дорослих та юнацьких команд. 
З вітальним словом перед призерами виступили голова Федерації Футболу Закарпаття Іван Дуран, заступник голови районної ради Степан Мацко, заступник голови РДА Віталій Семаль, заступник Ужгородського міського голови Олександр Білак та інші поважні гості, які бажали футболістам досягати успіхів у футболі, заявляти про себе як на обласному, так і всеукраїнському рівні, примножуючи здобутки нашого краю. 
Великий внесок у досягнення успіху команд по праву належить великим ентузіастам, людям, які не рахуються з часом, працюють на авторитет своїх команд та улюбленого виду спорту – футболу. Саме вони доклали чималих зусиль до того, аби вибороти перемогу в чемпіонаті та першості Закарпаття.
Так, за великий вклад у розвиток футболу області та з нагоди 125-річчя футболу Закарпаття подяками від імені голови районної ради нагороджені: Йожеф Боднар – депутат районної ради, президент ФК «Вітязь» (Концово), Емерих Крицкій – Середнянський селищний голова, Владислав Ленчик – головний тренер ФК «Фаворит» (Шишлівці), Віталій Розлуцький – кращий бомбардир першості області з футболу серед юнацьких команд, Валерій Кузнєцов – головний тренер ФК «Середнє» та Василь Качаєв – кращий бомбардир вищої ліги з футболу серед юнацьких команд. Грамотами та подяками нагороджували також і від імені голови Ужгородської РДА та міського голови. 
Диплом та бронзову нагороду серед юнацьких команд Вищої ліги отримала команда «Середнє», срібло – за ФК «Вітязь» (Концово). 
Срібну медаль серед дорослих команд Вищої ліги вибороли ФК «Середнє», бронза дісталася ФК «Ужгород». Першість з футболу серед юнацьких команд виборола футбольна команда «Фаворит» Шишлівці. 
Щиро вітаємо призерів та бажаємо їм подальших успіхів і досягнень.