Команда Ужгородської міської ради привезла зі словацького Міхаловце “бронзу” футбольного турніру

5 років ago admin 0

Команда Ужгородської міської ради минулими вихідними взяла участь у традиційному футбольному турнірі міст-побратимів у словацькому Міхаловце.

У поєдинках, крім ужгородських спортсменів, які минулого року здобули перемогу у цьому турнірі, мірялися силами команди зі словацьких Міхаловце та Ліптовського Мікулаша, чеського Вішкова. Змагання проходили за коловою системою “кожний із кожним”.

Наша команда розпочала першу гру з Ліптовським Мікулашем, на жаль, закінчила її з мінімальною поразкою з рахунком 3:4. У другій зустрічі ужгородці не залишили жодного шансу Вішкову, розгромивши чехів з рахунком 11:3. Відразу після цієї зустрічі усі відзначили забитий гол, який організували два заступники Ужгородського міського голови: Василь Гомонай зробив вивершену передачу на Олександра Білака, який невідпорним ударом поставив крапку в цьому поєдинку.

В останній грі проти господарів – словацького Міхаловце, які виступали в значно омолодженому складі, наших футболістів влаштовувала тільки перемога і вони були дуже близько до неї. Однак у результаті нічия – 2:2 й ужгородці займають почесне третє місце та везуть додому малий кубок. Звання кращого воротаря турніру – у нашого гравця, депутата міської ради Євгена Прозора.

Заступник міського голови Олександр Білак, начальник управління у справах культури, спорту, сімї та молоді Ольга Василиндра, директор ДЮСШ №1 міста Ужгорода Анатолій Коломоєць також обговорили із заступником керівника канцелярії міста Міхаловце, почесним громадянин Ужгорода Габріелем Дорічем та начальником департаменту освіти і спорту Міхаловце Лівією Каланіновою участь Ужгорода в конкурсі «Європейське місто спорту».

Як ми вже повідомляли, Міхаловце подало заявку на отримання цього статусу, який можуть присвоїти вже в 2019 році. Словацьким представникам порекомендували залучити на конкурс одне з міст-побратимів, тож обрали саме наше місто.

1 of 23