Закарпатські рятувальники долучилися до проведення Кар’єрного форуму

5 років ago admin 0

23 листопада масштабний Кар’єрний форум «Освіта, робота, перспектива» організували та провели працівники служби зайнятості для мешканців, молоді та гостей смт Середнє Ужгородського району.

На цьому заході безробітні, студенти та нещодавні випускники, які шукають цікаву роботи, могли безпосередньо поспілкуватися з роботодавцями, дізнатися про вакансії провідних компаній і залишити своє резюме. Долучилися до його проведення і фахівці Служби порятунку «101». Працівники оперативно-рятувальної служби охоче розповідали усім бажаючим, а їх було чимало, про навчальні заклади системи ДСНС, порядок вступу до них та вимоги до абітурієнтів. Також розповіли про вакансії, які наявні в підрозділах Управління ДСНС України у Закарпатській області та  якими особистими якостями та фізичною підготовкою повинен володіти працівник Служби порятунку.

Звичайно ж особливу увагу усіх учасників заходу привертала техніка рятувальників, на якій фахівці ДСНС виїжджають на ліквідацію пожеж, виявлення та знищення вибухонебезпечних предметів, дорожньо-транспортні пригоди та інші надзвичайні події. Рятувальники продемонстрували роботу гідравлічного інструменту та іншого оснащення, що знаходиться на озброєнні у професіоналів ДСНС. Кожен охочий мав можливість приміряти на себе спецодяг рятувальника та піротехніка ДСНС. Не обійшлося і без фото на згадку про захід. Всім хто підходив до рятувальників, вручалися листівки профорієнтаційного характеру та пам’ятки з основ безпеки життєдіяльності.

Изображение 066.jpg   Изображение 073.jpg

Изображение 079.jpg   Изображение 089.jpg

Изображение 100.jpg  Изображение 109.jpg

Изображение 135.jpg   Изображение 162.jpg

Изображение 168.jpg

У ДСНС України у Закарпатській області