Необхідно удосконалити процедури управління об’єктами спільної власності територіальних громад краю та надання їх в оренду

5 років ago admin 0

Депутати облради розглянуть проект рішення «Про затвердження Плану діяльності Закарпатської обласної ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2019 рік».

Серед проектів регуляторних актів на 2019 рік на перший квартал – «Про затвердження Положення про порядок списання майна, що є спільною власністю територіальних громад сіл, селищ, міст області». Його мета – удосконалення процедури управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Закарпатської області.

У І-ІІІ кварталі також передбачається підготувати такі проекти: «Про внесення змін до нормативних документів у сфері оренди майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Закарпатської області», «Про внесення змін до Положення про основні засади управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Закарпатської області», «Положення про залучення інвестицій у майно спільної власності територіальних громад Закарпатської області».

Направлені вони не тільки на удосконалення процедури управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Закарпатської області, а й на удосконалення процедури надання в оренду таких об’єктів.

Ініціатор проекту цього рішення – депутати обласної ради – члени Наглядової ради Комунальної установи «Управління спільною власністю територіальних громад» Закарпатської обласної ради.

Прес-служба Закарпатської облради