Закарпатські лісівники підвищували квалифікацію у напрямку охорони праці

5 років ago admin 0

Закарпатські лісівники підвищували квалифікацію у напрямку охорони праці. Нещодавно базі Українського центру підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів лісового господарства «Укрцентркадриліс» проведено семінар-практикум «Розробка та впровадження систем менеджменту гігієни та охорони праці на основі управління ризиками. 

За словамм головного спеціаліста відділу лісових ресурсів і охорони праці Василя Герича головна мета семінару – надати знання та розуміння державної концепції реформування системи управління охороною праці в Україні на основі управління ризиками, основні підходи в розробці та впровадженні систем менеджменту гігієни і безпеки праці на основі управління ризиками на підприємствах, базові Директиви ЕС з безпеки праці, міжнародні стандарти ISO 45001, ISO 31000, ISO 31010 та інші. Призначений семнар для керівників і фахівців українських підприємств, які бажають знати концепцію реформування системи управління охороною праці, нові підходи в галузі охорони праці, питання управління ризиками небезпек, і вимог нового міжнародного стандарту ISO 45001: 2018, впровадження яких дозволить значно знизити втрати здоров’я і життя працівників на робочих місцях українських підприємств. 

Закарпатські лісівники підвищували квалифікацію у напрямку охорони праці. Нещодавно базі Українського центру підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів лісового господарства «Укрцентркадриліс» проведено семінар-практикум «Розробка та впровадження […]