Лісівники Закарпаття подали проект рішення «Про оголошення об’єкта природно-заповідного фонду»

5 років ago admin 0
Як уже повідомлялося раніше, Тячівський держлісгосп планує розширити межі природно-заповідного фонду. Питання розширення природно-заповідного фонду Закарпатської області буде розглянуто на найближчому засіданні депутатів Закарпатської обласної ради. Відповідний проект на розгляд до Закарпатської обласної ради подали закарпатські лісівники.
Як зазначив начальник Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства Валерій Мурга, за останні роки зроблено важливі кроки щодо подальшого розвитку природно-заповідного фонду області. Однак завдяки злагодженій роботі лісівників та підтримки громадськості було остаточно прийняте рішення розширити заповідні території за рахунок земельних ділянок ДП «Тячівське ЛГ».
 
За словами керманича ДП «Тячівське ЛГ» Наталії Катреняк, за сприянням Закарпатського ОУЛМГ лісівниками було залучено представників природоохоронних громадських організацій, які мають досвід у створенні об’єктів природно-заповідного фонду для вирішення поставленого завдання. Тож якщо рішення буде підтримано депутатами, то вже скоро з’явиться лісовий заказник місцевого значення ,,Тересвянська долина” на площі 128,7 га.
 
Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ

Як уже повідомлялося раніше, Тячівський держлісгосп планує розширити межі природно-заповідного фонду. Питання розширення природно-заповідного фонду Закарпатської області буде розглянуто на найближчому засіданні депутатів Закарпатської обласної ради. […]