Одноразова натуральна допомога “пакунок малюка”

5 років ago admin 0

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 20 червня 2018 року №512 (зі змінами) “Деякі питання реалізації пілотного проекту із надання при народженні дитини одноразової натуральної допомоги “пакунок малюка” починаючи з 1 вересня 2018 року при народженні дитини здійснюється надання одноразової натуральної допомоги “пакунок малюка”.

Відповідно до затвердженого Пунктом 9 Порядку визначено, що “пакунка малюка” видається під час виписки новонародженої дитини з пологового будинку.

Якщо на день виписки у пологовому будинку були відсутні “пакунки малюка”, місцевий структурний підрозділ (в даному випадку – відділ у справах сім’ї та дітей управління соціального захисту населення Воловецької РДА) на підставі заяви отримувача допомоги забезпечує її видачу.

Вміст пакунка затверджує Мінсоцполітики, а ціна його попередньо мала скласти 5 тис. грн., але через те, що тендер виграно за нижчою ціною, зараз бейбі-бокс вартує 3228,87 грн. Вага даного пакунку приблизно 8 кг, розміри 43х70х27 см +/-10%.

З вересня 2018 року в район надійшло 35 одиниць натуральної допомоги “пакунок малюка”. Чергова партія в кількості 10 штук надійшла до управління соціального захисту населення 12 листопада 2018 року, яку було видано протягом 12-13 листопада поточного року.

 

Начальник відділу у справах

сім’ї та дітей УСЗН Т. Беца

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 20 червня 2018 року №512 (зі змінами) “Деякі питання реалізації пілотного проекту …