Проведено рейд перевірки торгових точок в районі

5 років ago admin 0

На виконання Законів України «Про охорону дитинства», «Про Національну поліцію», «Про органи і служби у справах дітей та спеціальні установи для дітей» працівниками служби у справах дітей облдержадміністрації Шевченко В.М. та райдержадміністрацій Чекетою О.В., Тимкович Т.М. спільно з начальником сектору превенції Воловецького відділення НП ГУНП в Закарпатській області Косачем В.С., 31.10.2018 року проведено рейд-перевірку торговельних закладів стосовно реалізації ними спиртних напоїв та тютюнових виробів дітям. Під час рейду було перевірено 7 торгових точок, які знаходяться на території Підполозянської сільської ради, Воловецької та Жденіївської селищних рад.

За підсумками проведення рейду фактів продажу тютюнових виробів та алкогольних напоїв неповнолітнім особам не зафіксовано, неповнолітніх, які займались жебракуванням не виявлено. Власників та продавців торгових закладів попереджено про адміністративну відповідальність за порушення чинного законодавства і повідомлено про розміри штрафів. Також службою попереджено 5 приватних підприємців про відсутність у їх закладах табличок про заборону продажу спиртних напоїв неповнолітнім та стан виконання даної заборони.

Начальник служби 

у справах дітей М.Шуста

На виконання Законів України «Про охорону дитинства», «Про Національну поліцію», «Про органи і служби у справах дітей та спеціальні …