Гора Пікуй складає незабутні враження для туристів (ВІДЕО)

5 років ago admin 0

Лісівники Воловецького лісгоспу знають як подарувати незабутні враження для туристів. Родзинкою туристичних маршрутів на території підприємства виступає гора Пікуй, яка є найвищою точкою Вододільних Бескидів. Висота гори, яка розділяє Закарпатську та Львівську області, становить 1408,3 м. над рівнем моря.

В часи Другої Світової війни гора Пікуй стала об’єктом проходження радянських військ, які намагались оминути угорську “Лінію Арпада” та потрапити на Закарпаття. Сьогодні найвища гора Вододільних Бескидів є популярним місцем для любителів зеленого туризму, які приїздять сюди з усієї України та за кордону. Зі сторони Закарпаття піднятись на гору можна з сіл Біласовиця Воловецького р-ну та Гусний Великоберезнянського р-ну. Задля безпечного підйому туристів, лісівники облагородили та промаркували туристичні стежки, а також розпочали будівництво мисливського будинку.

Лісівники Воловецького лісгоспу знають як подарувати незабутні враження для туристів. Родзинкою туристичних маршрутів на території підприємства виступає гора Пікуй, яка є найвищою точкою Вододільних Бескидів. Висота […]