Ужгородський водоканал нагадує про своєчасну оплату за спожиті послуги

6 років ago admin 0

Адміністрація КП «Водоканал м. Ужгород» вкотре нагадує споживачам про своєчасну оплату за спожиті послуги, відповідно до виставлених рахунків за вересень 2018 року. Оплата має проводитися не пізніше 20 числа місяця, що настає за розрахунковим.

Абонентам, які користуються пільгами, нагадують про зобов’язання двічі на рік подавати підприємству довідку про кількість проживаючих, орендарів та інших водокористувачів, що споживають воду з мережі абонента та щорічно подавати довідку про право на пільгу. Це необхідно для уникнення можливих непорозумінь при нарахуванні оплати за спожиті послуги.

При виникненні будь-яких питань щодо оплати, для проведення звірки та уточнення даних можете звернутися до абонентського відділу підприємства за адресою вул. Митна, 1. Тут же, у випадку необхідності, можна провести і оплату за спожиті послуги через платіжний термінал “ПриватБанк”.

Підприємство працює з 8:00 до 17:00.

Оплату також можна проводити через свій особистий кабінет на сайті my.voda.uz.ua.

Якщо немає можливості особисто відвідати підприємство, то провести звірку можна, зателефонувавши за одним із номерів 64-31-05, 64-06-98, 44-39-31, 44-03-42, (050) 302-27-70, надіславши запит на електронну адресу підприємства info@voda.uz.ua або за допомогою електронної абонентської книжки в особистому кабінеті на сайті my.voda.uz.ua. Відповідь на запити щодо уточнення заборгованості, нарахування, оплати тощо адміністрація гарантує надати у найкоротший термін.

Для уникнення неприємних ситуацій та негативних наслідків для тих, хто має заборгованість за спожиті послуги, наполегливо просять не зволікати з вирішенням проблем із заборгованістю та укласти договір на реструктуризацію боргу.

Керівництво водоканалу запевняє, що підприємство завжди готове розглянути кожну ситуацію окремо та з порозумінням і повагою ставиться до кожного свого споживача.