Засідала робоча комісія з питань підтримки індивідуального житлового будівництва за програмою «Власний дім»

6 років ago admin 0
  alt11 жовтня, під головуванням заступника голови Іршавської РДА Івана Мошколи відбулося засідання робочої комісії з питань підтримки індивідуального житлового будівництва за програмою «Власний дім».

   Під час засідання розглянули документи кредитозаймачів та встановлення розміру кредиту, який виділяється через фонд інвестування об’єктів соціальної сфери та промисловості, по програмі «Власний дім».
      Провідний інспектор відділу з питань цивільного захисту управління 

містобудування та архітектури, транспорту, мережі автомобільних доріг, житлово-комунального господарства, інфраструктури РДА Юрій Химинецьінформував присутніх про реалізацію державної політики в галузі індивідуального житлового будівництва в сільській місцевості, шляхом надання пільгових кредитів обласним фондом інвестування об’єктів соціальної сфери та промисловості, по програмі „Власний дім” та ознайомив членів комісії із поданими документами від кредитозаймача.

     Вивчивши пакет документів що поданий на розгляд комісії, визначивши суму кредиту члени комісії рекомендувати голові Іршавської райдержадміністрації підписати клопотання до обласного фонду інвестування об’єктів соціальної сфери та промисловості по програмі „Власний дім”, про надання пільгового кредиту.