Робоча зустріч

3 роки ago admin 0

Сьогодні, 21вересня 2021 року, голова Ужгородської районної ради Юрій Фрінцко. провів робочу зустріч з директорами Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Закарпатській області Василем Попадинцем та Ужгородського місцевого центру – Михайлом Давиденком.

Зустріч була проведена з метою покращення доступу мешканців Ужгородщини до безоплатної правової допомоги та їхньої правової обізнаності.

Під час зустрічі було обговорено питання щодо сприяння представниками органів місцевого самоврядування фахівцям центрів та бюро правової допомоги на Закарпатті у провадженні їхньої діяльності – забезпечення правовою допомогою від держави усіх, хто її потребує. Сторони домовилися про співпрацю, проведення спільних прийомів громадян та правопросвітницьких заходів, що допоможе жителям району ефективно захищати порушені права та вирішувати свої життєві проблеми у правовий спосіб.

Довідково. До складу Ужгородського району згідно нового територіально-адміністративного поділу входять: Ужгородська, Чопська, Перечинська міські, Костринська, Ставненська, Дубриницько-Малоберезнянська, Тур’є-Реметівська, Баранинська, Великодобронська, Оноківська, Сюртівська, Холмківська сільські, Великоберезнянська, Середнянська селищні територіальні громади.