Журналісти дізналися чи легально возять дрова на Берегівщині (ВІДЕО)

6 років ago admin 0

Сьогодні, 10 жовтня, у Берегівському районі, Берегуйфалівському лісництві, спільно з працівниками державної лісової охорони журналістами було перевірено на відповідність машини з дров’яною деревиною, які завантажені для закладів освіти та власних потреб громадян.

У рамках заходу присутні проінспектували вантаж (ЗІЛ та Камаз), з приводу визначення кількості та відповідності призначення дров паливних твердої породи.

Так працівниками державної лісової охорони Берегівського держлісгоспу було оглянуто декілька машин з деревиною у кількості понад 30 кубометрів дров, підготовлених та прочіпованих лісівниками на лісництві. Водій трактора надав лісівникам супровідні документи, тобто товаро-транспортні накладні та на кожній з машин на дровах були відповідні бирки, що засвідчує легальність виписаних та відвантажених дров. Також представники державної лісової охорони провели замір кубатури лісопродукції на кожному зупиненому транспортному засобі, що в сумі становило 30 кубометрів дров. Згідно з експертним висновком працівників державної лісової охорони дана деревина по якісних, розмірних та технічних характеристиках відповідає дровам паливним з деревини твердої породи згідно ГОСТ 3243-88.

Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ

Сьогодні, 10 жовтня, у Берегівському районі, Берегуйфалівському лісництві, спільно з працівниками державної лісової охорони журналістами було перевірено на відповідність машини з дров’яною деревиною, які завантажені для […]