Вчора безробітна, а сьогодні Хустський підприємець

6 років ago admin 0

ОВДБВтрата роботи в наш час – річ малоприємна. Людина позбавляється не тільки стабільного заробітку, але й упевненості в своїх силах. Однак, як кажуть, усе, що робиться – до кращого. Можливо, у вас просто з’явився шанс докорінно змінити життя.

Однією з послуг, які надає служба зайнятості тим, хто звернувся по допомогу в підборі роботи, є виплата одноразової допомоги по безробіттю для відкриття підприємницької діяльності.

27 вересня у консалтинговому центрі Хустської міськрайонної філії Закарпатського ОЦЗ відбулося засідання відповідної комісії, в якій прийняли участь начальники відділів центру зайнятості, представник Хустської податкової інспекції Тетяна Попович, начальник відділу управління пенсійного фонду Наталія Орсаг, начальник управління економіки Хустської міської ради Костянтин Удут.

Під час засідання комісії було розглянуто питання доцільності  виплати одноразової допомоги безробітній Оксані Чепак. До розгляд комісії був представлений бізнес-план на тему: «Надання бухгалтерських послуг». Робота відповідає всім вимогам, чітко визначена маркетингова стратегія, виробничий, фінансовий та інвестиційний план, зроблений аналіз основних ризиків. В результаті розгляду даного бізнес-плану, щодо обраної сфери діяльності та актуальності надання бухгалтерських послуг і засобів її реалізації, комісією рекомендовано виплатити безробітній одноразову допомогу по безробіттю для започаткування власної підприємницької діяльності пані Оксані. Маємо надію, що новостворений підприємець стане успішним роботодавцем  і створить робочі місця не лише собі, а й іншим.

ОВДБ_Чепак

 Хустський міськрайонний центр зайнятості.