Шкільне лісництво Ужгородського держлісгоспу представляє край на Всеукраїнському зльоті

6 років ago admin 0
На Сумщині проходить ХІІ Всеукраїнський зліт учнівських лісництв. Учора, 26 вересня, дещо прохолодною погодою, але сердечним теплом зустріла Сумщина юних лісівників та представників лісогосподарських підприємств з 23 регіонів України, які прибули в область на Всеукраїнський зліт учнівських лісництв. Право представляти Закарпаття випало Кам’яницькому шкільному лісництву, яке діє на базі Ужгородського держлісгоспу.
 
Наразі наші дітки перебувають у компанії найталановитіших і найпрацьовитіших «шкільних лісників» України..хоча, цілком можливо, що учні зі всієї України знаходилися у компанії найталановитіших і найпрацьовитіших лісників – учнів старших поколінь.
 
Директор Ужгородського держлісгоспу Василь Кий: «Участь у Всеукраїнському конкурсі – це вже неабиякий успіх. А учні нашого шкільного лісництва регулярно беруть участь у Всеукраїнських зльотах. Наразі до складу входять близько 20 учнів Кам’яницької ЗОШ. Учасники шкільного лісництва активно допомагають лісівникам та долучаються до всіх роботи в лісовому розсаднику, збору лісового насіння, облаштування навчально-пізнавальних стежок, благоустрою території. Активісти шкільного лісництва є багаторазовими переможцями обласних зльотів учнівських лісництв та учасниками Всеукраїнських зльотів. Тож надіюся, що наші юні лісівники повернуться з достойним результатом».
Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ

На Сумщині проходить ХІІ Всеукраїнський зліт учнівських лісництв. Учора, 26 вересня, дещо прохолодною погодою, але сердечним теплом зустріла Сумщина юних лісівників та представників лісогосподарських підприємств з […]