Новобранці-рятувальники склали присягу на вірність українському народові

6 років ago admin 0

27 вересня 15 випускників навчального пункту Аварійно-рятувального загону спеціального призначення склали присягу на вірність українському народові. Передувала цьому урочистому та хвилюючому заходу первинна професійна підготовка за фахом «Пожежний-рятувальник».

Звертаючись до новобранців, перший заступник начальника Управління Володимир Ціцей побажав їм достойно нести звання бійця Служби порятунку, належно виконувати покладені на них обов’язки та оберігати краян від природних стихій і техногенного лиха.

Завітали на урочистості рятувальників і поважні гості: делегація з Чеської Республіки, серед яких і давні друзі – колеги-вогнеборці. Очолював делегацію Гетьман Краю Височина, народний депутат Парламенту Чеської Республіки  Їржі Бєгоунек. Також на святі були присутні: Василь Маковський, начальник канцелярії Закарпатської обласної ради; Радек Матула, Посол Чеської Республіки в Україні; Павел Пешек, Генеральний консул Чеської Республіки у Львові та інші поважні гості.

Чеські колеги привітали бійців ДСНС зі святом та побажали майбутнім вогнеборцям, щоб кількість виїздів завжди дорівнювала кількості повернень у частину.

Ну і яке ж свято без подарунків? Наостанок, чеські колеги подарували закарпатським надзвичайникам комплекти бойового одягу, ремені пожежних та рюкзаки медичної допомоги для гірських рятувальників.

DSC_0862.jpg   DSC_0880.JPG

DSC_0894.JPG   DSC_0975.JPG

Фотоальбом

У ДСНС України у Закарпатській області