День відкритих дверей

6 років ago admin 0

vid

Найважливіше в житті – відчути своє покликання, обрати свій шлях, що наповнить життя глибоким змістом та приведе до життєвого успіху. Сприяти цьому повинна улюблена професія, вибір якої – непросте і відповідальне завдання для молоді.

Для тих, хто прагне визначитися зі своїм майбутнім, 19 вересня у Вищому професійному училищі № 34 м. Виноградів пройшли День відкритих дверей та Ярмарок кар’єри. До навчального закладу завітали учні дев’ятих та одинадцятих класів шкіл міста та району, а також представники підприємств „Джен-терм Україна”, Прат „Гроно-Текс”, „Платі Юкрейн Україна”, „Сандерс Виноградів”, „Ортекс ЛТД”, „Мільтекс Україна”, працівники Державної прикордонної служби, Підрозділу Головного Управління національної поліції в Закарпатській області та Виноградівського районного відділу УДСНС.

Присутніх привітали директор училища Гнатківський В.П., заступник директора Закарпатського обласного центру зайнятості Сівач О.М., керівник апарату Виноградівської РДА Вантюх І.В., заступник голови Виноградівської районної ради Сверенко А.А., викладач Академії державної прикордонної служби України Кіреєв О.М., директор Виноградівського державного коледжу МДУ Іваніга Й.Й.

Гості мали нагоду переглянути відеоролики про навчальний заклад, презентації професій, за якими здійснюється підготовка, узяти участь у майстер-класах, які проводили учні та майстри виробничого навчання училища, а також працівники лісгоспу, військовослужбовці військової частини А-1927, працівники поліції та пожежної охорони.

Проведення таких заходів сприяє популяризації робітничих професій серед учнівської молоді, а також дозволяє сподіватися на вирішення кадрових проблем для роботодавців та питання безробіття для населення краю. Адже головне в житті кожної людини – улюблена гідно оплачувана робота та благополуччя родини.

Навчально-методичний центр

професійно-технічної освіти

у Закарпатській області