"Шерегіївці" зіграють свої "Круті віражі" на паризькій театральній сцені

6 років ago admin 0

kruti virazhi5-6 жовтня Закарпатський академічний обласний український музично-драматичний театр ім.братів Ю.-А. та Є.Шерегіїв покаже своє мистецтво у паризькому театрі “L’Atalante” на Монмартрі.

Ужгородці зіграють виставу Еріка Ассу “Круті віражі”, яка з успіхом іде на малій сцені облмуздрамтеатру. Режисер – заслужений артист України Михайло Фіщенко, в ролях – заслужений артист України Степан Барабаш та Дар’я Горшкова.

Цю п’єсу на двох акторів відомий французький драматург написав для Алена Делона та його доньки, після чого вона завоювала популярність у цілому світі.

Досі виставу “Круті віраж” “шерегіївці” успішно показали в українській програмі міжнародного театрального фестивалю “Андріївський фест” у Києві. Виконавиця головної ролі Дар’я Горшкова отримала відзнаку фестивалю за найкращу жіночу роль.

До Парижа закарпатці їдуть з ініціативи акторки Вероніки Перверзєвої. Уродженка Невицького, вона свого часу працювала у Закарпатському облмуздрамтеатрі, потім навчалася в Києві, грала в Національному театрі ім.І.Франка, знімалась у кіно.