Роберт Горват: “Ремонт набережної Незалежності – прощання з СРСР”

6 років ago admin 0

Під час сьогоднішньої зустрічі у міській раді народний депутат України Роберт Горват сказав, що став заручником ситуації, яка склалася довкола капітального ремонту набережної Незалежності. Нагадав, що лобіював виділення коштів на проекти міста і тепер йому боляче дивитися на те, що відбувається.

«Я лише уявляю посмішки сусідів у парламенті, які радітимуть, якщо кошти у нас не освоєні. Ремонт цієї набережної – прощання з СРСР», – сказав Роберт Горват. Він заявив, що хоче конструктивного діалогу з деталями: яка саме бруківка, скільки коштує, доставка та інші питання.

«Щодо старійшин міста – неповага до них неприпустима, є люди, які будували і будуватимуть місто, які лобіювали і лобіюватимуть виділення коштів. Ми жили при різних епохах, ніхто не винен, що є так, як є. Але набережна, така як є зараз, для мене – совок. Якби я бачив, що проект передбачає щось таке, що може нашкодити місту – я б не прийшов сюди», – відзначив нардеп.

Він також додав, що готовий бути рефері, гарантом, курувати, апелювати до правоохоронних органів, щоб усі аспекти робіт детально перевірили. «Готовий відповісти перед громадою за те, що буде зроблено за цим проектом. Площа Петефі вже нагадує мені Краків, Львів. Давайте рухатися до виконання проекту на набережній», – сказав Роберт Горват.