Ігор Петрик: “Готовий представити всі документи щодо ремонту набережної Незалежності”

6 років ago admin 0

Ігор Петрик, керівник ТОВ «КБК», підрядної організації, яка виграла тендер на проведення капремонту набережної, наголосив, що вся інформація про підприємство, яка гуляє Інтернетом, мовляв, отримали на виконання роботи 300 мільйонів гривень, про ціну бруківки для ремонту набережної Незалежності не відповідає дійсності і що готовий представити всі документи. Зазначив, що до ціни бруківки компанія-продавець додає ціну доставки, завантаження-виваження.

Роботи на набережній компанія планує проводити в 4 етапи, на ділянках працюватимуть по 4-6 працівників. «Якщо негайно розпочати, – сказав Ігор Петрик, – то всі 4,5 тисячі квадратних метрів можемо встигнути зробити. Можливо, якщо не встигнемо, буде втрачено мільйон-півтора, бо не буде завершено монтаж бруківки. Але ці роботи можна буде доробити в наступному році і знайти на них кошти в міському бюджеті».

Ігор Петрик також нагадав слова керівника обласної організації партії Національний корпус Романа Усенка, про те, що вчора вони знесли на набережній паркан, який огороджував місце робіт.

«Людина щойно зізналася в злочині. Ми вчора написали заяву, але поліція зараз тут стоїть і не реагує. Будь ласка, я прошу, щоб закон був один для всіх» – сказав Ігор Петрик.