В Ужгороді нацгвардійці святкували 79-у річницю створення військової частини 3002

6 років ago admin 0

Сьогодні в Ужгороді на площі Театральній відбулося святкування 79-ї річниці створення військової частини 3002 Західного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України. До заходу долучилися, зокрема, військові, керівництво міста, викладачі та студенти Ужгородського коледжу культури і мистецтв.

Розпочали урочистості з виконання Гімну України. Вітали військових, зокрема, Ужгородський міський голова Богдан Андріїв, командир 4 стрілецького батальйону військової частини 3002 Національної Гвардії України підполковнику Олег Конопляник, представник Апеляційного суду Закарпатської області Іван Стан.

“У нелегкий час випала вам доля служити. Але ми всі віримо у вас, віримо у нашу спільну перемогу. Дякуємо вам за службу, за вірність присязі. Знайте, ви завжди можете розраховувати на підтримку міської влади. Дякую родинам військовослужбовців, що підтримують своїх рідних. Вічна пам’ять і слава тим бійцям, яких, на жаль, уже немає серед живих”, – сказав Богдан Андріїв та передав вітання військовим від міської ради, депутатського корпусу.

Далі за сумлінне виконання службових обов’язків, високі показники у службово-бойовій діяльності та з нагоди 79-ї річниці створення військової частини 3002 Західного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України нагородили грамотами Ужгородської міської ради та цінними подарунками лейтенанта, командира І стрілецького батальйону військової частини 3002 Андрія Вікулова; майора, першого заступника командира 4 стрілецького батальйону, начальника штабу військової частини 3002 Олексія Ланового; лейтенанта,офіцера-психолога 4 стрілецького батальйону військової частини 3002 Олександра Федчука. Відзнаки вручив міський голова Богдан Андріїв. Також від керівництва міста військова частина отримала в подарунок спортивний інвентар.

Наприкінці бійці Національної Гвардії України разом зі студентами Ужгородського коледжу культури і мистецтв подарували містянам і гостям обласного центру тематичний “Флешмоб гарного настрою” (керівники-постановники – заслужені працівники культури України Ірина Шевцова та Михайло Шютів). Ведучі підсумували захід словами, які переконливо визначають роль і призначення національного війська – “Служити українському народові”, і додали, що сила і міць української держави – у єдності армії та народу.

1 of 39