Юні самбісти та ветерани дзюдо сьогодні змагаються в ужгородському спорткомплексі “Юність”

6 років ago admin 0

День фізичної культури та спорту в Ужгороді сьогодні відзначили одразу двома змаганнями. У спорткомплексі “Юність” нині відбувся “Відкритий кубок м. Ужгорода з боротьби самбо” серед юнаків і дівчат 2004-2009 р.н., а також турнір “Золото Карпат” серед ветеранів дзюдо.

За перемогу боролися понад дві сотні спортсменів із різних областей України. Зокрема, на татамі зійшлися ветерани дзюдо з Ужгорода, Хмельниччини, Львівщини, Івано-Франківщини, Києва, Дніпропетровська, Харкова, Кропивницького, а також із-за кордону – Словаччини та Латвії. Закарпаття ж на змаганнях представили спортсмени з Ужгорода, Мукачева, Іршавського та Воловецького районів.

На офіційному відкритті заступник Ужгородського міського голови Василь Гомонай від імені міського голови Богдана Андріїва привітав учасників, тренерів та вболівальників: “Тішить, що молоде покоління має можливість подивитися і перейняти досвід ветеранів. А ті, своєю чергою, мають змогу прививати ще більшу любов до спорту і здорового способу життя, за що велике спасибі. Сподіваємося, час, проведений в Ужгороді, запам’ятається тільки позитивними емоціями, і ви із задоволенням приїжджатимете до нас і надалі”.

Із вітальним словом виступили також начальник управління молоді та спорту Закарпатської облдержадміністрації Віталій Ерфан, куратор змагань – голова комісії з боротьби самбо та дзюдо серед ветеранів Юрій Клімантов, директор ДЮСШ №1 в Ужгороді Анатолій Коломоєць.

Керівник Закарпатської обласної федерації самбо Національної федерації самбо України Олег Ціник наголосив: “Дуже приємно, що саме в День фізичної культури і спорту вперше на Закарпатті, й в Ужгороді зокрема, можемо побачити вправність майстрів дзюдо і зовсім юних спортсменів із боротьби самбо”.

Настрою на відкритті додали виступи з елементами художньої й танцювальної гімнастики учасників спортивного клубу “Пірует” та колоритні номери “Танцювальної корпорації друзів”. Відтак портсмени продовжили змагатися.

Організатори висловили сподівання, що кожного наступного року кількість учасників тільки зростатиме.

1 of 38