Відкриття нових груп в садочках громади!

6 років ago admin 0

Сьогодні, у ЗДО сіл Ворочево та Сімерки Перечинської ОТГ відбулося свято. Міський голова Іван Погоріляк спільно з начальником відділу освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту Перечинської міської ради Ольгою Барзак відкрили нові молодші групи, яких давно потребували села громади.

Відремонтовані приміщення тепер відвідують малята. У групах є все необхідне – не тільки сучасний та якісний ремонт, але й приладдя для занять і розвитку дітей. Кілька років тому, в ЗДО громади виникла нагальна потреба в розширенні й появі нових груп, утворилася черга із бажаючих віддати своїх діток у дитсадок. Зараз для малят запрацювали нові групи, на ремонт і оснащення яких були виділені кошти із бюджету громади.

У свою чергу, вихованці порадували присутніх віршованими та пісенними номерами. Натхненні порцією позитиву від дитячих посмішок всі учасники заходу отримали енергетичний заряд та веселий настрій, залишаючи стіни дитячих садочків.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________