Школи громади до нового навчального року – готові

6 років ago admin 0

3 вересня всі навчальні заклади громади відкриють свої двері для учнів та першачків. Можна стверджувати, що в навчальних закладах поточні та капітальні ремонти виконано на 90 %. Провели косметичні ремонти класів та коридорів: в яскравій гаммі кольорів розфарбовані стіни та навчальні класи. Першокласники вже розпочнуть навчання за новою програмою «Нова українська школа». 

На дітей у молодших класах чекає зовсім новий підхід до навчання: малеча буде більше гратися, експериментувати та більше працювати у колективі. Таким чином освіта базуватиметься більше на вміннях та навичках. 

Своєю креативністю вразила початкова школа в с.Сімерки. Підготовлені класні кімнати, в котрих дітей будуть вчити не тільки читати і писати, а також активно вивчати правила комунікації, емоційного інтелекту і багато іншого. Від них не відстає і Перечинська ЗОШ, Сімерська, Зарічівська та Ворочівська.

Всім добре знайома ситуація з водою у с. Зарічево, тому, хочемо заспокоїти батьків, що до освітнього закладу, працівники КП “Комунальника” щодня будуть підвозити питну воду для харчування дітей. Воду знову ж таки хлорують, прокачують. Проводяться повторні аналізи . Перечинська міська рада робить все можливе, аби забезпечити освітні заклади якісною питною водою.

 

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________