Привітання заступника Голови Держлісагентства Володимира Бондаря з Днем Незалежності України

6 років ago admin 0

Привітання заступника Голови Держлісагентства Володимира Бондаря з Днем Незалежності України

Шановні працівники лісового господарства України!

Від щирого серця вітаю вас з одним із найвизначніших для кожного українця святом – Днем Незалежності України!

Долаючи величезні труднощі, наша країна вже третє десятиріччя поспіль йде шляхом самоствердження. Сьогодні увесь світ спостерігає за поетапною, але впевненою розбудовою демократичної України.

День Незалежності – свято для всіх, хто щоденно власними досягненнями та працею на благо нашої держави примножує її міць та славу, для тих, хто нестримно здобуває повагу до України.

І ви, працівники лісового господарства, є одними із тих, від кого залежить майбутнє процвітання та благополуччя України. Зараз ми маємо бути єдиними як ніколи. Ми маємо згуртуватися і показати українському суспільству, що праця лісівників – це запорука екологічної стабільності нашої держави.

Не дивлячись на всі негаразди, нам з вами є чим пишатися. Завдяки вашій щоденній і невтомній праці маленькі саджанці стають могутніми деревами, які приносять всім людям багато користі.

Упевнений, що єдність, взаємоповага та працелюбність стане запорукою розвитку нашої держави, добробуту кожної української сім’ї та здорового, щасливого зростання майбутніх поколінь.

Бажаю вам здоров’я, миру, радості, творчого натхнення та віри у себе й у щасливе майбутнє України!

З повагою,

заступник Голови Державного 

агентства лісових ресурсів України 

Володимир БОНДАР

Привітання заступника Голови Держлісагентства Володимира Бондаря з Днем Незалежності України Шановні працівники лісового господарства України! Від щирого серця вітаю вас з одним із найвизначніших для кожного українця […]