Рятувальники нагадали закарпатцям правила безпечного відпочинку на воді

6 років ago admin 0

У зв’язку зі спекотною погодою найбільш приємний і корисний відпочинок влітку, це відпочинок біля води. Однак, перебуваючи на водних об’єктах, завжди треба пам’ятати про безпеку. Тож, аби нагадати про правила поведінки на воді, працівники ДСНС Ужгородського, Берегівського, Свалявського та Іршавського районів провели широкомасштабну профілактичну роботу із населенням, щодо безпечного відпочинку біля водойм.

Так, водолази Аварійно-рятувального загону спецпризначення поспілкувалися із відпочивальниками на березі річки Уж, поблизу водолазно-тренувальної бази, яка знаходяться на території села Кам’яниця, Ужгородського району.

Берегівські рятувальники  розповіли про безпечний відпочинок місцевому населенню села Дийда, а свалявські вогнеборці розповсюдили листівки серед містян, а от іршавські фахівці ДСНС завітали до відвідувачів готельно-розважального комплексу «Іллара», що в місті Іршава.   

Фахівці рятувальної справи нагадали кожному, хто потрапив під їх пильне око, правила безпеки на водних об’єктах та заборони купання у необладнаних місцях в період літнього відпочинку. Також роз’яснили вимоги правил  під час користування плавзасобами, наголосили батькам, що в жодному разі не можна залишати дітей без нагляду та  відпускати їх самих купатися. Для кращого засвоєння почутої інформації роздали листівки з правилами поведінки на воді та зазначеним номером Служби порятунку «101».

У ДСНС України у Закарпатській області

 

IMG_0870.JPGIMG-201e995ea4a40c73a43c7f03dec1ba96-V.jpg

IMG-0326b3909c1c51999b61c97fd14bdd96-V.jpgарз.jpgберегово.jpg