Спостережна комісія провела чергове засідання

6 років ago admin 0

alt

   10 серпня, під головуванням керівника апарату райдержадміністрації Олега Козенюка проведено засідання спостережної комісії при Іршавській районній державній адміністрації.

 У роботі засідання взяли участь директор районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ірина Вовканич, головний спеціаліст відділу мобілізаційної роботи, взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи апарату державної адміністрації Ася Капітан голова районної ради ветеранів України Петро Король, головний редактор районної газети «Нове життя» Василь Шкіря.
     Голова спостережної комісії ознайомив присутніх з питанням про звільнення від відбування покарання гр. Р., який проживає у Іршавському районі.

Громадянин розповів, що наразі офіційно не працевлаштований та веде догляд за хворою мамою, яка є непрацездатною.   

 Члени комісії запропонували йому звернутися до Іршавського центру зайнятості та в інші соціальні органи для подальшого працевлаштування, а також порадили куди потрібно звернутися для оформлення документів, які необхідні призначення пенсії по інвалідності для його мами.

   Також під час засідання заслухали ще одного громадянина звільненого від відбування покарання. Мешканець мав при собі всі документи, які посвідчують особу, наразі офіційно не працевлаштований, а працює сезонним робітником, має змогу добре забезпечувати свою родину.

  За результатами розгляду питання члени спостережної комісії прийняли постанову.

alt

alt