Ужгородська регата вкотре підкорила головну річку обласного центру Закарпаття

6 років ago admin 0

VIII Ужгородська регата знову зібрала на Ужі закарпатський флот. Цього року участь у незвичних перегонах взяли 34 команди, 32 з яких подолали відстань у понад 2 кілометри. Інновацією цьогорічних змагань стала електронна реєстрація учасників, завдяки якій команди отримали іменні номери та дипломи за участь у Регаті.

Вперше під час посвяти у моряки Закарпатського флоту було використано воду чотирьох головних річок Закарпаття – Ужа, Тиси, Латориці і Боржави. Відтак командування нашого Флоту прийняло у лави найоригінальнішої флотилії України і нових моряків, і бувалих, які вже не вперше підкорюють фінішну стрічку.

За підсумками перегонів перемогу у номінації «Ноїв Ковчег» (найчисленніший екіпаж) здобула команда «Вікінги Україна-Норвегія», у номінації «Веселий Роджер» (найоригінальніше судно) – команда «Мачо-Лечо», «Летючий голландець» (найшвидше судно) – TATU, «Чорна каракатиця» (найшвидше судно серед саморобних) – «Вело-водо-хід».

А перемогу у спецномінації «Приз симпатій Тиси» вибороли члени екіпажу судна «Шампусік». Після фінішу учасників, переможців і глядачів «Ужгородської регати – 2018» чекала весела вечірка. А глядачів цього року береги і мости річки Уж зібрали кілька тисяч!

1 of 54