Грамоти міської ради вручили бійцям Ужгородського зонального відділу Військової служби правопорядку

6 років ago admin 0

В.о. Ужгородського міського голови, заступник міського голови Ігор Фартушок сьогодні взяв участь в урочистостях в Ужгородському зональному відділі Військової служби правопорядку.

Приводів у військовослужбовців – аж кілька: із зони Операції об’єднаних сил благополучно повернулася група бійців, 15 липня відзначили День українських миротворців, у відділ прибуло поповнення новобранців.

Вітаючи особовий склад та гостей, в.о. начальника Ужгородського зонального відділу Військової служби правопорядку полковник Максим Кравець відзначив: стало вже доброю традицією, що бійців, які прибули зі сходу України, зустрічають також представники органів місцевого самоврядування. Це свідчить про визнання того, наскільки важлива роль Служби правопорядку в діяльності Збройних Сил України.

Максим Віталійович також нагадав про загиблих під час миротворчих операцій, зокрема і на сході нашої держави, їх ушанували хвилиною мовчання. Серед тих, кого сьогодні нагороджували грамотами та відзнаками, й учасники міжнародних миротворчих місій у Косові, Конго, Іраку.

Заступник Ужгородського міського голови Ігор Фартушок привітав досвідчених бійців і молоде поповнення, подякував за сумлінне виконання обов’язків, захист незалежності України, побажав здоров’я і миру. Ігор Іванович також вручив грамоти Ужгородської міської ради та символічні подарунки: старшому прапорщику Івану Бакошу, старшому сержанту військової служби за контрактом Мирославу Повхану, лейтенанту Миколі Проню, лейтенанту Руслану Шаову.

Подяки, відзнаки військовим вручили також від Закарпатської обласної адміністрації та від Мукачівської міської ради.

Традиційно священик, якого запросили на урочистості, провів молитву і благословив молодих бійців, побажав усім і завжди повертися додому живими і здоровими.

1 of 11