Міжгірські рятувальники вчили медиків району пожежної безпеки

6 років ago admin 0

11 липня працівники Міжгірського районного відділу Управління ДСНС України у Закарпатській області провели протипожежний інструктаж для керівників та відповідальних осіб за пожежну безпеку амбулаторій загальної практики-сімейної медицини та фельдшерсько-акушерських пунктів району. Захід проходив на базі Міжгірської районної лікарні.

Фахівці ДСНС приділили значну увагу навчанню присутніх правильним діям у разі виникнення пожежі. Наголошувалося, що для запобігання виникнення пожеж кожний працівник зобов’язаний суворо дотримуватись встановлених правил пожежної безпеки.

Рятувальники зазначили, що надзвичайні ситуації легше попередити, ніж потім ліквідовувати, адже недотримання правил безпеки призводить до матеріальних збитків і ставить під загрозу життя людей.

У ході бесіди присутні також ознайомились з видами первинних засобів пожежогасіння та правилами користування вогнегасниками.

Окрім цього рятувальники наголосили на необхідності дотримання вимог пожежної безпеки у побуті та під час відпочинку на природі. Не забули нагадати й про правила поведінки біля водойм та під час виявлення вибухонебезпечних предметів.

55.jpg   56.jpg

 У ДСНС України у Закарпатській області