Проведено нараду з керівниками управлінь, відділів та служб Іршавської РДА

6 років ago admin 0

alt

10 липня, керівник апарату Іршавської РДА Олег Козенюк провів нараду з керівниками управлінь, відділів та служб РДА.

Під час наради підвели підсумки спільної перевірки стану правової роботи та систематизації законодавства в Іршавській районній державній адміністрації, обговорили зміни в інструкції з діловодства та піднімали питання виконавської дисципліни.
Начальник загального відділу РДА Володимир Керечанин повідомив, що 04.07.2018 року розроблена нова інструкція з діловодства в районній державній адміністрації, яка встановлює загальні положення щодо функціонування діловодства в апараті та структурних підрозділах райдержадміністрації, вимоги до документування управлінської інформації та організації роботи з документами, створеними у паперовій формі. Володимир Васильович ознайомив присутніх з основними змінами з діловодства, зокрема повідомив, що згідно нової інструкції документ не повинен мати більше чотирьох адресатів. Слово „копія” перед найменуванням другого – четвертого адресатів не ставиться. У разі надсилання документа більше ніж чотирьом адресатам складається список на розсилку із зазначенням на кожному документі тільки одного адресата, підпис складається з найменування посади особи, яка підписує документ (повного – у разі, коли документ надрукований не на бланку, скороченого – у разі, коли документ надрукований на бланку), особистого підпису, ініціалу імені і прізвища. Крім того повідомив, що змінено форми бланків.

Під час наради обговорили також питання запровадження електронного документообігув районній державній адміністрації.Відповідні роз’яснення щодо даного питання надавзавідувач сектору контролю Іршавської РДА Олександр Коростіль.

В ході розмови керівник апарату Олег Козенюк зауважив: «На даний час ми повинні бути добре проінформовані як у технічному, так і в змістовому аспекті питання. Новий порядок реєстрації потребує особливо вчасної подачі інформації та відповідального реагування. Ми маємо відпрацювати єдиний механізм нововведень, в яких немає місця порушенням чи протермінованості».

На завершення наради Олег Васильович повідомив, що всі структурні підрозділи повинні підготувати на сайт Іршавської РДА звіти про виконану роботу за перше півріччя 2018 року та  наголосив на дотриманні трудової дисципліни та загальних правил етичної поведінки державних службовців.

alt

 

alt

alt

alt

alt