Закарпатський муздрамтеатр закривається до жовтня, але не без сюрпризів

6 років ago admin 0

У неділю, 8 липня, свій 72 театральний сезон закриває академічний український музично-драматичний театр імені братів Шерегіїв. О 12:00 на малечу та батьків чекає прем’єра казки «День народження кота Леопольда» за твором Аркадія Хайта. Постановку веселої історії про інтелігентного кота та злих мишенят здійснив відомий режисер Олександр Саркісьянц.

На завершення театрального сезону театр запрошує 6 липня, о 18:30, на другий показ прем’єри вистави «Same time, next year» («Наступного року в цей же час») за п’єсою американського драматурга Бернарда Слейда. Ця нова постановка на малій сцені режисера Михайла Фіщенка припала до смаку ужгородцям.

А о 18:00 шерегіївці покажуть драму «Крок від любові» за п’єсою Михайла Старицького «Циганка Аза» у постановці заслуженого артиста України Василя Шершуна. Однак актори найбільшого театру області на цьому не прощаються зі своїми шанувальниками.

10 липня о 16:00 на площі перед парадним входом до театру відбудеться благодійний концерт зі збору коштів на операцію на серці актору Тарасу Гамазі.

Свій наступний театральний сезон Закарпатський муздрамтеатр відкриє у жовтні.