У неділю Закарпатський муздрамтеатр покаже прем’єру дитячої казки «День народження кота Леопольда»

6 років ago admin 0

На завершення театрального сезону театр запрошує 6 липня, о 18:30, на другий показ прем’єри вистави «Same time, next year» («Наступного року в цей же час») за п’єсою американського драматурга Бернарда Слейда. Ця нова постановка на малій сцені режисера Михайла Фіщенка припала до смаку ужгородцям.

У неділю, 8 липня, свій 72 театральний сезон закриває академічний український музично-драматичний театр імені братів Шерегіїв. О 12:00 на малечу та батьків чекає прем’єра казки «День народження кота Леопольда» за твором Аркадія Хайта. Постановку веселої історії про інтелігентного кота та злих мишенят здійснив відомий режисер Олександр Саркісьянц.

А о 18:00 шерегіївці покажуть драму «Крок від любові» за п’єсою Михайла Старицького «Циганка Аза» у постановці заслуженого артиста України Василя Шершуна. Однак актори найбільшого театру області на цьому не прощаються зі своїми шанувальниками.

10 липня о 16:00 на площі перед парадним входом до театру відбудеться благодійний концерт зі збору коштів на операцію на серці актору Тарасу Гамазі.

Свій наступний театральний сезон Закарпатський муздрамтеатр відкриє у жовтні.