Ужгородський водоканал: Недобросовісні асенізатори зливають стоки в лісах, посадках, на полях та пустирях

2 роки ago admin 0

Недобросовісні асенізатори зливають стоки в непередбачених для цього місцях, чим завдають велику шкоду навколишньому середовищу. Є випадки зливу фекалій у найближчих лісах, посадках, на полях та пустирях. Про це повідомляє адміністрація КП «Водоканал м. Ужгород».

КП «Водоканал м. Ужгород» закликає мешканців міста та передмістя користуватися послугами виключно тих асенізаторів, які мають договір з нашим підприємством. Це стосується мешканців приватного сектору, де немає централізованої каналізації.

Стічні води за нецентралізованого водовідведення збираються і транспортуються спеціалізованим транспортом. Злив стоків асенізаторами має здійснюватися виключно в спеціальному місці, яке узгоджене з водоканалом.

Брудні стоки вкрай негативно впливають на всю екосистему, вони знищують річки та підземні джерела.

Перед тим як співпрацювати з перевізниками рідких побутових відходів КП «Водоканал м. Ужгород» просить перевіряти чи є в них заключений договір з КП «Водоканал м. Ужгород» та якщо Ви є свідком такого недбалого викиду повідомляти поліцію.

У відомстві наголошують, що лише злив стоків на спеціальній станції дозволяє максимально мінімізувати шкоду, яка завдається навколишньому середовищу.